Wie zijn wij

Over Multi-Care

Nederland verandert,  in een steeds hoger tempo en om dat bij te kunnen houden zullen wij mee moeten veranderen. Zo is de zorg in Nederland ook volop in beweging, iets wat veel vraagt van zowel de gebruikers als de aanbieders van zorg. Voor Multi-Care passen deze landelijke veranderingen helemaal in de wijze waarop wij al jaren onze zorg aanbieden.

Multi-Care kenmerkt zich namelijk door een eigen kijk op de wereld en op de zorg in het bijzonder. Gedreven door onze behoefte om onze cliënten vooruit te helpen leveren wij onze zorg al jaren bij de cliënten aan huis. Wij hebben ons gespecialiseerd in de intensieve ambulante zorg voor mensen met psychiatrische en/of verslavingsproblematiek en voor mensen met een forensische maatregel.

Missie

Wij werken vanuit de mogelijkheden en krachten van onze cliënten, stimuleren hen deze verder te ontwikkelen en bieden hulp, ondersteuning en begeleiding op de gebieden waar de behoefte en vragen liggen van onze cliënten. Bij het overeenkomen en aanbieden van onze zorg gaan wij altijd uit van het principe: intensief als het moet en minimaal als het kan.

Multi-Care wordt in de basis gevormd door de mensen die er werken. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt door onze medewerkers bepaald, door hun competenties, ervaringen, ambities, talenten en dromen. Daarom bieden wij onze medewerkers de beste werkomgeving waarin zij kunnen floreren en zichzelf blijven ontwikkelen, zodat we onze passie, het zorgen voor onze cliënten kunnen delen en onze cliënten ongekende meerwaarde geven.

Visie

En zo wil Multi-Care zich ontwikkelen tot een landelijke aanbieder van laagdrempelige intensieve ambulante zorg met als specialisatie de zorg voor mensen met psychiatrische en/of verslavingsproblematiek en voor mensen met een forensische maatregel. Met ons gespecialiseerde zorgaanbod dragen wij bij aan een gezondere en veiligere maatschappij.

Scroll naar top